I Site Management er det muligt at flytte komponenter fra én enhed til en anden. Funktionen kan bruges, når en fysisk komponent skifter placering i organisationens anlægsstruktur, og den tilsvarende placering derfor skal ændres i INEXTIA.
Der kan være forskellige årsager til at flytte en komponent. En komponent kan eksempelvis blive flyttet til en anden lokation, midlertidigt taget ud af drift i forbindelse med vedligeholdelse eller flyttet til en anden enhed, hvor der er behov for den.
Når en komponent flyttes, er formålet dermed at sikre, at dens placering i INEXTIA afspejler dens faktiske fysiske placering.
Hvad bliver flyttet?
Når du flytter en komponent, bliver følgende flyttet til den nye enhed og slettet på den gamle enhed:
- Den valgte komponent
- Alle underkomponenter
- Alle tilknyttede jobs
- Alle jobhistorikker
Hvad bliver kopieret?
- Procedurer
- Dokumenter
- Certifikater
- Tællere
- Tællerhistorik
- Tællertyper
- Målingsenheder
Sådan flyttes én eller flere komponenter til en anden enhed
- Vælg den enhed, som komponenten skal flyttes fra.
- Vælg Træstrukturen i hovedmenuen.
- Vælg den komponent, du vil flytte. Hvis du vil flytte flere komponenter i samme komponenttræ, skal du vælge den overordnede komponent. Underkomponenterne følger automatisk med.
- Vælg Komponent -> Flyt Komponent. Herefter åbnes et pop-up vindue, hvor du kan vælge den enhed, komponenten skal flyttes til.
5. Indtast enhedsnr. på den enhed, komponenten skal flyttes til. Du kan også vælge søgeikonet for at finde enheden.
6. Hvis du bruger søgefunktionen, skal du vælge den ønskede enhed.
7. Tryk på Vælg.
- Kontrollér, at du har valgt den korrekte enhed, og tryk derefter på Flyt.
9. Der vises nu en bekræftelsesbesked. Læs oplysningerne, inden du bekræfter flytningen.
Bemærk: Når du trykker på Bekræft, starter flytningen af komponenten.
Du kan følge flytningen på skærmbilledet Flyt komponent-opgaver.
Når status ændres til Udført, er flytningen gennemført. Komponenten og de oplysninger, der følger med flytningen, vil herefter være tilgængelige på den nye enhed.
Når Status er ændret til Udført, vil komponenten og eventuelle jobs, dokumenter osv. være synlige på den nye enhed.
Kommentarer
0 kommentarer
Artiklen er lukket for kommentarer.